• Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  Sportwinkel24 biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kunt u uw bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving .

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Contact

  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Sportwinkel24staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  Tel: 0497-555497

  Maandag t/m vrijdag
  Van 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen naar verkoop@sportwinkel24.nl , waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Sportwinkel24 biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen in de onbeschadigde verpakking te retourneren. Slechts de door Sportwinkel24 gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden, dienen op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Download het retourformulier hier.

  Ons adres is:
  Sportwinkel24
  Hof 51
  5571 CB, Bergeijk

Sportkleding online

Het voordeel van sportkleding online

Sportkleding online bestellen; snel, makkelijk en voordelig. Sportwinkel 24 maakt het voor u mogelijk. Wij hebben fantastische sportkleding online staan tegen een zachte prijs en van hoge kwaliteit. Niet meer de rompslomp van het slenteren door de stad, de drukte in de winkels en het niet kunnen vinden van de juiste kleding. Op Sportwinkel 24 bestelt u eenvoudig sportkleding online. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel in huis is en dat u bij ons altijd de sportkleding online vindt die u zoekt. In ons ruime assortiment hebben wij sportkleding online staan in verschillende takken van sport, namelijk:

In de webshop staan honderden artikelen aan sportkleding op u te wachten!

Sportkleding online op maat!

Bij Sportwinkel 24 krijgt u dezelfde service die u in een gewone winkel ook krijgt. Advies nodig? Wij helpen u met het kiezen van de juiste sportkleding online. Hebt u niet de juiste maat besteld? Geen enkel probleem! Stuur het terug en ruil het om. Bij Sportwinkel 24 geniet u van alle gemakken online met goede service op maat. Bij ons bestelt u sportkleding online die altijd goed zit en helemaal naar uw wens is. Op zoek naar een bepaald merk? Bij de Sportwinkel 24 treft u sportmerken aan die degelijke kwaliteit leveren. In de webwinkel vindt u o.a. de volgende merkensportkleding online:

 • Hummel
 • Erima
 • Donnay
 • Jako
 • K-Swiss

Vragen over sportkleding online

Meer weten over de sportkleding online van Sportwinkel 24? Neem dan contact met ons op. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0497-555497 en wij helpen u op weg. Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op ons mailadres: verkoop@sportwinkel24.nl. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen. Ga voor uitstekende service en hoge kwaliteit sportkleding naar Sportwinkel 24, uw favoriete online sportwinkel.