• Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  Sportwinkel24 biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kunt u uw bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving .

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Contact

  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Sportwinkel24staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  Tel: 0497-555497

  Maandag t/m vrijdag
  Van 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen naar verkoop@sportwinkel24.nl , waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Sportwinkel24 biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen in de onbeschadigde verpakking te retourneren. Slechts de door Sportwinkel24 gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden, dienen op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Download het retourformulier hier.

  Ons adres is:
  Sportwinkel24
  Hof 51
  5571 CB, Bergeijk

Sportwinkel 24; uw online specialist

Op Sportwinkel 24 bieden wij een online sportwinkel assortiment aan met fantastische sportkleding en -spullen. Wij hebben op verschillende takken van sport een aantal uitstekende merken in onze online sportwinkel. Denk daarbij aan merken als:

 • Hummel
 • K-Swiss
 • Donnay
 • Jako
 • Erima

In onze online sportwinkel zorgen wij altijd voor een breed assortiment. In totaal vindt u in de online sportwinkel honderden sportartikelen. Wij hebben in onze online sportwinkel sportkleding voor hardlopen, tennis, voetbal, indoor en fitness.

Waar moet goede sportkleding aan voldoen?

Goede sportkleding moet aan een aantal eisen voldoen voordat wij het aanbieden in onze online sportwinkel. Wij letten dan ook goed op de kwaliteit van de sportkleding uit onze verschillende categorieën:

 • Hardlopen
  Met Jako, Hummel, Donnay en K-Swiss (schoenen) in onze online sportwinkel, beschikken wij over alle sportkleding die u tijdens het hardlopen nodig hebt. Doet u aan lange afstanden? Dan is wat lossere, lichtere sportkleding uit onze online sportwinkel wel wat voor u. Ook tijdens koudere periodes rennen? Kijk naar de warmere kleding zoals sportbroeken, jackets en truien.
 • Voetbal
  Sportkleding voor voetbal moet geschikt zijn voor het hele seizoen. In onze online sportwinkel bieden wij dan ook Jako, Hummel en Erima – sportkleding aan; gemaakt van sterke kwaliteit en eenvoudig schoon te maken.
 • Indoor
  Met indoorkleding hoeft u geen rekening te houden met de weersomstandigheden. Korte kleding heeft dan ook doorgaans de voorkeur. Wij hebben in onze online sportwinkel ook lekkere, comfortabele fleece-truien en –broeken; heerlijke, zachte kleding om in te ontspannen.
 • Fitness
  Fitness-kleding is vooral functioneel. Eenvoudige shirts en shorts moeten niet in de weg zitten en goed passen. Bij krachttraining kunnen ondersteunende broeken en tops ook fijn zijn; kijk hiervoor snel in het online sportwinkel assortiment.
 • Tennis
  Beweeglijkheid is het kernbegrip bij tennis. Korte sprints naar het net, een soepele armbeweging; u moet vrij kunnen bewegen. De tennisartikelen in de online sportwinkel bieden voldoende bewegingsvrijheid en comfort.

Contact met Sportwinkel 24

Voor vragen/opmerkingen over onze online sportwinkel belt u naar 0497-555497. Of laat een bericht achter via onze site. Met onze online sportwinkel bieden wij altijd uitstekende service en fantastische sportkleding.